Cura cu oua de prepelita,tratament sau dieta

Cura cu oua de prepelita este renumita pentru efectele benefice,ouale de prepelita sunt foarte sanatoase,oul de prepelita nu declanseaza alergii

Cura cu oua de prepelita,are un efect benefic asupra sanatatii,ajutand la tratarea unui numar mare de afectiuni si ajuta la imbunatatirea vietii bolnavilor cronici.Ouale de prepelita pot fi consumate fara frica deoarece nu exista contraindicatii:

✅Pentru cardiaci este recomandata cura cu 240 de oua de prepelita,deoarece acestea au efecte benefice asupra circulatiei si inimi.

✅Oul de prepelita contine carotenoide,luteină si zeaxantină,acestea sunt usor absorbite de organism,ouale de prepelita previn degradarea musculara si sunt foarte bune antioxidante naturale.Se consuma un ou de prepelita pe zi,pentru cataracta.

✅Oule de prepelita sunt recomandate in refacerea organismului,in perioade de stres si epuizare,deoarece acestea tonifica organismul si in acest caz este recomandata cura cu 240 de oua de prepelita.

✅Ouale de prepelita sunt recomandata si in cancer sau interventii chirurgicale.Se recomanda cura cu 240 de oua de prepelita.

Oul de prepelita ajuta la imbunatatirea memoriei,si este recomandat mai ales la oameni in vrasta,in acest caz se recomanda cura cu 240 de oua de prepelita.

✅Oul de prepelita este bun si pentru gastrite sau digestie greoaie deoarece reduc aciditatea stomacului si ajuta la digestie,in acest caz se recomanda cura cu 120 de oua de prepelita.

✅Oule de prepelita sunt recomandate si in in cazul pacientiilor cu ulcer,unde se recomanda o cura cu 240 de oua.
Din cauza numarului mare de minerale si vitamine se pot folosi inainte de sarcina si dupa sarcina,in acest caz se recomanda cura cu 240 de oua de prepelita,ele pot fiind consumate si in timpul alaptarii.

✅Oul de prepelita are efecte benefice asupra pacietiilor hepatici si a celor care au probleme cu fierea,in acest caz se recomanda cura cu 120 de oua de prepelita.
Pentru pacientii bolnavi de TBC se recomanda cura cu 240 de oua de prepelita deoarece ajuta la vindecarea plamanilor.

✅Ouale se recomanda si la pacientii supraponderali care au probleme cu diabetul si imunitatea,in acest caz se recomanda cura cu 240 de oua de prepelita.Ouale de prepelita ajuta la alergii,astm,gusa,hipertensiune,eczeme,impotenta.

Scheme de tratament cu oua de prepelita in functie de afectiuni(mai jos sunt prezentate afectiuniile si numarul de oua care trebuie luate):

✅Stimulare cresterii,imbunatatirea metabolismului:120
✅Reactivarea nerviilor si sistemului nervos central:120
✅Stimularea memoriei si protectia nerviilor:120
✅Combaterea proceselor degerenative si reinnoirea corpului:240
✅Cresterea potentei sexuale:120
✅Intarirea organelor slabite de munca fizica sau stres:240
✅Intarirea generala a organismului:240
✅Astm:240
✅Eruptii ale pieli:120
✅Eczeme,cojunctivite:120
✅Rinite alergice:240
✅Ulcer gastric:240
✅Digestie greoaie:120
✅Secretie in exces suc gastric:120
✅Boli renale:240
✅Pentru o buna functionare a inimii:240
✅Anemie:240
✅Hipertensiune:240
✅Guta:240
✅Diabet:240
✅Obezitate:240

Ele se beau dimineata pe stomacul gol,se incepe cu 3 oua pe zi primele 2 zile,dupa aceea cu 4 oua inca 2 zile,iar din ziua a 5 se beau 5 oua pana cand e gata cura.Dupa ce se beau ouale dimineata,minim 30 de minute nu se consuma cafea sau tutun.In timpul curei pentru o asimilare mai buna nu se consuma alcool!Aceste cure sunt doar pentru adulti!

Ouale de prepelita sunt exact ca suplimentele alimentare din farmacie,doar ca in forma naturala!
De exemplu incepeti cura cu 240 de oua,ele nu se iau toate o data pentru toata cura,adica10 caserole,se iau 2-3 caserole maxim!Fiind un produs natural se vor simti efectele treptat si dupa mai multe cure!Se poate adauga putina miere(daca nu aveti probleme cu glicemia),5-6 picaturi de propolis!

!!!ATENTIE!!!
IN TIMPUL CUREI NU SE RENUNTA LA MEDICAMENTATIA PRESCRISA DE DOCTOR!

Informatii rase de prepelite,cresterea prepelitelor pentru incepatori,cura cu oua de prepelita,incubare oua prepelita,furaje prepelite,pui prepelita

Distribuie

Articole Blog

Cresterea puilor de prepelita

Incubarea oualelor de prepelita

Informatii despre prepelita

Oua de prepelita,valori nutritionale

Oua de prepelita pentu incubat,material biologic

Carnea de prepelita,valori nutritionale,produs bio

Oua de prepelita Resita,produs bio