Carnea de prepelita,valori nutritionale,produs bio

Carnea de prepelita este foarte sanatoasa,are continut scazut de colesterol,contine mule minerale si vitamine,inclusiv vitamina c

Carnea de prepelita are un efect benefic asupra sanatatii,principalele motive sa incerci carnea de prepelita sunt urmatoarele:

✅Carnea de prepelita are un continut mic de colesterol,ea contine 110 calorii,19 gr de proteina si 5 gr de grasime.Daca ti regim sau ai o viata solicitanta,carnea de prepelita reprezinta alternativa cea mai buna,ea fiind la fel de sanatoasa precum carnea de strut,si ea este usor de gasit deoarece este crescuta in multe ferme locale.

✅Un preparat de carne de prepelita contine foarte multe vitamine si minerale,contine vitamina B3 si vitamina B,acestea fiind necesare in buna functionare a creierului si a sistemelor muscular si osos!In carnea de prepelita se mai gaseste si vitamina C care este un antioxidant natural ajutand la buna functionare a organismului.Carnea de prepelita  contine si foarte multe minerale: 26% asigura din doza zilnica de fosor,21% fier,16% zinc si 7% magneziu. Ea fiind foarte recomandata in alimentatia copiilor deoarece creste imunitatea si ajuta la necesarul de vitamine si minerale pe cale naturala.

Carnea de prepelita are un gust deosebit,ea se aseamana cu carnea de pui doar ca este mai dulce si mai frageda.Ea este considerata o delicatesa,si se gaseste in multe restaurante din lume.

✅Carnea de prepelita in ziua de azi se gaseste destul de usor pe piata si este foarte cautata deoarece inlocuieste cu brio carnea de gaina si curcan,fiind si foarte dietetica.

✅Carnea de prepelita se gateste foarte usor exact ca si carnea de gaina,se pot face aceleasi feluri de mancare doar ca inlocium carnea de gaina cu cea de prepelita.Se poate prepara foarte usoar acasa,si este foarte recomandata din cauza proprietatiilor ei care sunt mult peste carnea de gaina.
Informatii rase de prepelite,cresterea prepelitelor pentru incepatori,cura cu oua de prepelita,incubare oua prepelita,furaje prepelite,pui prepelita


Distribuie

Articole Blog

Cura cu oua de prepelita,tratament sau dieta

Cresterea puilor de prepelita

Incubarea oualelor de prepelita

Informatii despre prepelita

Oua de prepelita,valori nutritionale

Oua de prepelita pentu incubat,material biologic

Oua de prepelita Resita,produs bio